Wilt u graag direct een bod?

Bel dan direct naar één van onze inkopers. Met alle plezier willen wij uw auto inkopen.

W. Haaijer +31 (0)6 46 55 80 49

W. Haaijer
+31 (0)6 53 43 65 06

In de jaren ‘80 werden de eerste grondvesten van Autohandel Kraeima & Scheper gelegd. Toen Patrick Kraeima en Harry Scheper doorgroeiden van het hobbymatig onderhouden en perfectioneren van hun eigen auto’s tot het beroepsmatig herstellen en verkopen van auto’s. Wat begon op de deel van familie Scheper, vroeg al gauw om een eigen bedrijfspand. Dit vonden ze in 1995 aan de Hanekampen te Beilen.

Autohandel Kraeima & Scheper maakte al snel naam in de handel in occasions inkoop en ex-leaseauto’s inkoop. Ook aan de Hanekampen groeide de zaak van de twee jeugdvrienden daarom uit zijn jasje. Dus werd gezocht naar een groter pand, met voldoende ruimte voor de alsmaar groeiende voorraad auto’s. Deze plek werd gevonden op het nieuwe industrieterrein van Beilen, de Ossebroeken.

De nieuwe locatie, met een oppervlakte van 3500 m2, werd in januari 2009 in gebruik genomen, nog voor de verbouwing was voltooid. In juni van dat jaar werd het alsnog officieel geopend. Hier kunt u als vanouds terecht voor uw auto inkoop, verkoop en/of vakkundig onderhoud van een goede, betrouwbare occasions. Maar ook de APK handelen wij snel en vakkundig voor u af.

pand

Romhof 14 | 9411 SC Beilen

Autinkoopnoord.nl is een onderdeel van Kraeima & Scheper Auto’s.